CV

Servicemedarbejder I Kvickly Svendborg Storcenter

May 1, 2013

Servicemedarbejder I Kvickly Svendborg Storcenter

Mit første job var som servicemedarbejder hos Kvickly Svendborg Storcenter i food-/tørvareafdelingen, hvor jeg gennemgik lager, stillede varer på plads, trimmede og hjalp kunder. Igennem min tid i Kvickly lærte jeg hvordan man har god kundekontakt, samt at have ansvar og god arbejdsmoral.

Telemarketings medarbejder i HelloSales Svendborg

September 1, 2016

Før jeg begynde hos YouSee arbejde jeg kort ved et telemarketings selvskab og det var her jeg første gang snuste til idéer som meresalg/opslag, arbejst kvoter, AHT og korte og langsigtede mål.

Stiftede Wiggers Solution

November 30, 2016

Stiftede Wiggers Solution

Da jeg ofte arbejde freelance for forskellige firmaer besluttede jeg at starte mit eget web bureau, Wiggers Solution blev stiftet den 30 November 2016 og har lavet alt fra online identitet generering til simpel web vedligeholdelse siden.

Kundekonsulent YouSee (Retention)

March 1, 2017

Kundekonsulent YouSee (Retention)

I min tid hos udviklede jeg mig rigtigt meget. Jeg startede som Kunde Agent. Her var der stor focus på kunde tilfredhed, mere salg, full households og fastholdese af gamle kunder. Jeg fandt mig dog i det rettet element når gav kunder den bedst mulig oplevelse og efter nogle månder med formidabel kunde feedback samt flotte salgstal blev jeg tilbudt et job på Kvalitet Holdet. 

Kvalitetssikrende agent YouSee

July 22, 2017

Kvalitetssikrende agent YouSee

Som Kvalitetssikrende Agent hos YouSee arbejde jeg med at holde kvaliteten hos YouSee’s kunder i top. Gennem denne position fik jeg snakket alle slags mennesker der havde problemer store som små og virkede som deres guide hos YouSee.

Startede på IT-produktudvikling Aarhus Universitet

August 29, 2017

Startede på IT-produktudvikling Aarhus Universitet

I starten af September 2017 startede jeg på min drømmeuddannsle. IT Produktudvikling og hvis alt gå efter planen demitere jeg juni 2022 med en kandidat i Produktudvikling.